Hvalpetræning, motivation, samarbejde og hygge

Følg med på siden og se hvornår der kommer nyt hold

Træner: Tine Kloster
Adresse: Tiklo Hundeskole, Sdr. Greenvej 16, Arnborg, 7400 Herning

Antal gange: 8 / Pris kr. 800,-


 
Når hvalpen har haft lidt tid i sit nye hjem, vil den være klar til at påbegynde hvalpetræning, så har du fået en 8 ugers hvalpe, vil omkring 9/10. uge være et godt tidspunkt at begynde at træne hvalpen.
 
Hvalpe er som regel topmotiverede for at lære nyt, møde andre hunde og mennesker, derfor handler det bare om at komme godt fra start, og det gør man ved at gå til træning med sin hvalp.
 
Det er selvfølgelig ikke altid, at opstart af nyt hold lige passer med hvalpens alder, men så er det bare om at komme i gang så hurtigt som muligt.
 
  
Hvalpetræning er:
En "uundværlig" start for at få en dejlig familiehund eller konkurrencehund.
Socialisering ved mødet med andre hunde og mennesker.
 
I får kyndig vejledning i, hvordan I giver jeres hvalp en god start og læring i at omgåes andre hunde samt og grundlæggende hvalpe-lydighed.


Sted: Tiklo Hundeskole, Arnborg

Spørgsmål til træningen

Træner og indehaver af
Tiklo Hundeskole
Tine Kloster

Mobil: 28 43 98 89
E-mail: tine@tiklo.dk
I hvalpetræningen arbejder vi med socialisering, vi laver øvelser som gå pænt, indkald, sit, dæk, spor, og du får nogle gode ideer til leg og læring, hvor din hvalp får lov at bruge sine sanser. Der arbejdes med relation, indlæring og træning på en positiv og målrettet måde med at udvikle hvalpen ud fra dens naturlige forudsætninger.
 
Kurset veksler mellem teori og praktisk træning. Der trænes i ca. 60 min. - herefter spørgsmål og kaffe.
 
Tanken bag kurset er, at du får nogle redskaber, som du også selv kan bruge efterfølgende. Der er selvfølgelig også mulighed for at fortsætte på øvrige hold. Der arbejdes med små hold - max. 8 på hvert hold.

Krav: 
Kurset er for hvalpe, der min. er 8 uger. Hvalpen skal være vaccineret efter gældende regler inden kursusstart og have en udvidet hundeansvarsforsikring.
 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite